Kültéri árnyékolók

Válogasson a különböző kültéri árnyékolóink közül!

LATERÁL - UMBROLL

A Lateral akár nagyméretű télikertek oldalfedésére, illetve térelválasztásra is kiválóan alkalmas. Szélálló képessége kiemelkedő.

NAPVITORLÁK - UMBROLL

Az egyik legolcsóbb, legkönnyebben felszerelhető és legkreatívabb megoldás árnyékoláshoz. Válogass az egyedi színek között és rendelj most! Háromszögletű napvitorlák. Négyszögletű napvitorlák. Szerelési egységcsomagok.

UMBROLL - szúnyoghálók

SZÚNYOGHÁLÓK

A szúnyoghálók lehetővé teszik, hogy kiélvezzük a nyitott ablakok kényelmét a bosszantó rovarok nélkül. Széles színpalettánál az ablakokhoz és ajtókhoz

PLISZÉ SZÚNYOGHÁLÓ

A pliszé szúnyogháló az egyik legjobb, legpraktikusabb a szúnyoghálók között. Rendkívül strapabíró

UMBROLL ZIP

Kiemelkedő hőszigetelési képesség a 45 mm vastag paneleknek köszönhetően. Biztonságos és tartós megoldás otthonának.

VERANDA - UMBROLL

A VERANDA napellenző az egyik legnépszerűbb télikert árnyékoló. A szerkezetet elsősorban sík tetőfelületek külső árnyékolására tervezték.

ZSALUZIA - UMBROLL

Az Umbroll zsaluzia prémium kategóriás árnyékoló, amely csalódást nem okoz. Nagy üvegfelületek hatékony árnyékolása Umbroll alumíniumlamellás zsalúziákkal. 

GALÉRIA

LAMELLA TÍPUSOK

ATENÁD - FIXSCREEN

Innovatív, időtálló külső textilárnyékoló, az egészséges és komfortos életterek öröméért

Ez a rendkívüli screen árnyékoló biztosítja a kiemelkedő szélállóságot, zárt állapotban betölti a szúnyogháló funkciót, megfelelő fényviszonyokat teremtve hatékonyan véd a túlmelegedés ellen. Alkalmazása esetén nem kell lemondanunk a kilátás szabadságáról, még akkor sem, ha árnyékolónk leengedett állapotban van. Akár 22 m2 felület árnyékolására is alkalmas. Belső környezetünk élhetőbbé, komfortosabbá válik általa.

KÜLSŐ TOKOS

VAKOLHATÓ TOKOS

ATENÁD - TOPFIX

ATENÁD - WINSCREEN

Nyáron, a hő akár 80%-a üvegfelületeken keresztül jut be az épületbe. Régebben kevesebb figyelmet fordítottak az irodák, iskolák, kórházak, közintézmények külső árnyékolására, ezt a feladatot legtöbbször belső árnyékolók segítségével oldották meg.

ATENÁD - Zsaluziák

Modern árnyékoló, mozgatható, alumínium lamellákkal. Az igényes, időálló kültéri "reluxa".

Ha nagy felületű nyílászárók árnyékolása a cél, akkor válassza a zsaluziát, melyek különlegesen modern megjelenést kölcsönöznek, középületek, iroda és ipari épületek, családi házak számára.

Forrás: Atenád.hu

C-lamella

A C-80 lamellázat a hagyományosan elterjedt zsaluzia típus, sínes megvezetéssel és esztétikus megvezetéssel.

S-lamella

Az Z-90 lamellázat a legjobb fényzárást és fényszabályozást biztosító külső árnyékolási megoldás.

Z-lamella

Az S-90 lamellázat a legjobb fényzárást és fényszabályozást biztosító külső árnyékolási megoldás, illetve esztétikai szempontból is az egyik legoptimálisabb választás.