Smart-slide

A Limaker Kft. az alábbi új toló-rendszerek gyártását kezdte el a 2019-2020-as évben. A nagy üvegfelületeknek komoly trendje van napjainkban. Ide tartoznak a nagyvonalúan méretezett tolóajtók is, melyek a lakóteret a kertre nyitják. Ez sem lehet probléma Önnek, hiszen a smart-slide akár 5,85 m x 2,5 m méretig is gyártható. Vevői imádni fogják ezt a zárómechanizmust: a szárny tokba történő lágy önbehúzásával a smart-slide-tolóajtó olyan könnyen kezelhető, hogy szinte kizárt a hibás működtetés lehetősége - a mindennapos használatban ez szintúgy felbecsülhetetlen előny, mint a csekély erőkifejtés, mellyel a szárnyak nyithatók és zárhatók.


KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG TÖBB KOMFORT

Ismerje meg a smart-slide-dal a tolóajtók új generációját.

  • Mindössze 70mm-es beépítési mélység

  • U= 1,3 W/m2K

  • Üveg- és panelvastagság akár 41 mm-ig (1-től 3-rétegű üvegig) lehetséges

  • Modern classic-line dizájn

  • Rejtettvasalattechnika

  • Különféle nyitási mechanizmusok: séma A + C

  • Számtalandekorváltozatbankapható

  • Opció:bondinginside(ragasztástechnológia)

MAXIMÁLIS TÖMÍTETTSÉG

A smart-slide innovatív zárómechanizmusával és a kefetömítés nélküli, kiváló minőségű tömítőfelületeivel nagyon magas tömítettségi értékeket ér el. A további záródási pontok maximális tömítettséget és még több biztonságot nyújtanak. A műszaki tulajdonságok összjátéka teszi lehetővé, hogy a smart-slide magas légzárási, szélállósági és csapadékállósági teljesítményt nyújtson.

MAGAS STABILITÁS = KEVESEBB KARBANTARTÁS

Miért kötne kompromisszumokat? Az új smart-slide-tolóajtóknál a nagyon stabil vasalatokat is lehet innovatív szinten alkalmazni. Ebből nem csak a vevő profitál, de Önök is - kevesebb karbantartást igényel. Az új aluplast-tolóajtó jól kieszelt mechanizmusával egyszerűsödik a felhasználandó vasalattechnika is.

CSINÁLJUK GYORSAN!

Rövidebb gyártási idő és egyszerűbb gyártás: A körben hegeszthető tokhoz csak egy szárnyat kell legyártani. A fixmező üvegezése közvetlenül a tokba beütött üvegezőléccel történik. Így értékes időt takarít meg!


A tolószerkezetek gyártását már nem kell egyedi gyártás keretein belül megoldania. A smart-slide-dal lehetséges, hogy a gyártást beillesszék a normál termelési folyamatba, így egyszerűen bővíthetik a portfóliójukat egy keresett termékkel.