Kapu automatikák

Szárnyaskapu működtető motorok, szárnyaskapu automatikák

Miért szállna ki az autóból, ha már egy hajtóművel könnyíthet az életén? Egyetlenegy 4 parancsos mini kézi adóval kényelmesen kezelheti az udvari kaput, a külső világítást és a garázskaput.

 

image
image
image

Szárnyaskapu működtető motorok

Szárnyaskapu-hajtóműveinket robusztus technika, kiváló anyagminőség és elegáns külső jellemzi. Könnyen szervizelhető, kevés karbantartást igényel és takarékos energiafogyasztású, mindezzel kíméli az Ön pénztárcáját is. 24V-os motorokkal ellátva könnyen felszerelhetők. A magas fokú előregyártás gyermekjátékká egyszerűsíti a szerelést és a csatlakoztatást. A lehetséges kaputömegek, szárnyaskapu-hajtóműveknél legfeljebb 400 kg szárnytömegig, a magánszférában való alkalmazás minden igényét kielégítik. A kiválasztott anyagok és megmunkálásuk legkiválóbb minőségének köszönhetően Önnek sokáig örömöt fognak okozni udvarikapu-hajtóműveink.

Tolókapu mozgatók

Tolókapu-hajtóműveinket robusztus technika, kiváló anyagminőség és elegáns külső jellemzi. Könnyen szervizelhető, kevés karbantartást igényel és takarékos energiafogyasztású, mindezzel kíméli az Ön pénztárcáját is. 24V-os motorokkal vannak ellátva. Az előszerelésnek köszönhetően beépítésük és üzembe helyezésük gyermekjáték.

Udvari kapuknak leggyakrabban szárnyas-, ill. tolókapukat használnak. De mit ér a legszebb kapu, ha kényelemből sokszor nyitva áll, vagy ha Ön minden alkalommal bosszankodik, mert meg kell állnia, és ki kell szállnia az autóból, hogy kinyissa a kaput, főleg rossz időben.

Garázskapuk

Lakossági szekcionált garázskapuk

Esztétikus kivitelű, hőszigetelt szekcionált (lamellás) kapuk. Rendkívül népszerűek jó hőszigetelő tulajdonságuk, könnyű kezelhetőségük, széles méretválasztékuk miatt. Számos normál és dekorációs ablakkal, szellőzőelemmel, kutya-, vagy macskabejáróval is rendelhető. Fehér, 190 féle RAL színre festett vagy világos-, sötét- és aranytölgy, vagy mahagóni színű fóliával bevont kivitelben minden igényt kielégítenek.

Normsthal Garázskapuk

Garázskapuink 42 mm vastag, hőszigetelt panelekből épülnek fel, így biztosítva optimális energiatakarékosságot. + A kapu szinte hangtalanul siklik mégis tökéletesen stabil, köszönhetően a golyóscsapágyas tandem görgőknek. + Az alsó gumitömítés szellőző funkcióval van ellátva, így mindig kellems levegőt biztosít garázsába. + A tökéletes szigetelés és választható sínmegvezetők még több lehetőséget kínálnak az oldalra tolódó kapuk világában.

Garázskapu automatika előnyei:

  • Komfort
  • Biztonság

Szekcionált garázskapúk

Válasszon az Umbroll szekcionált kínálatai közül

PANEL TÍPUSOK

Cassettes

L-ribbed

M-ribbed

Microwave

S-ribbed

Ablak típusok

ZÁR típusok