Napellenzők

Az Atenád által forgalmazott napellenzők egyedivé és stílusossá teszik az Ön kertjét is

Ön is szívesen választana olyan napellenzőt, amely alá akár sok év után is szívesen ülhet ki ha vakítóan süt a nap, de még mindig ugyan olyan hangulatos és szép mintha csak tegnap vásárolta volna?
Nagyon bosszantó tud lenni az, amikor a gyönyörű kertünkben megvásárolt napernyőnk néhány év elteltével egyszer csak megcsúnyul, kifakul, vagy a szerkezete feladja a szolgálatot és összecsuklik.

Ismerjük a mondást, miszerint kétszer fizet az, aki gyorsan fizet!
Sokan úgy gondolják, hogy egy napernyő vásárlásánál ha megspórolnak 10-20 ezer forintot, akkor milyen jól jártak. Ők azok, akik 1-2 év múlva veszik csak észre, hogy milyen jó is lett volna, ha akkor a jobb minőség mellett döntenek.

Az Atenád által forgalmazott napellenzők ezért magas műszaki tartalmú anyagokból készülnek, időjárásálló kivitelűek, UV stabilak egyes típusok pedig öntisztuló tulajdonságokkal is rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a textilre ráhulló por, szennyeződés, folyóvíz, esővíz nem tapad, nem ragad meg rajta.

Nyitott napellenző

Első csoportba tartoznak a nyitott napellenzők, ahol a textil nincs tokban. Legfőként időjárástól védettebb teraszok, loggiák árnyékolására ajánlott típus. Fedett helyre célszerű felszerelni, tehát eresz vagy födém alá, hogy árnyékolónkat megvédjük az időjárástól, hiszen tokkal nem rendelkezik. Választhatunk ugyan védőtetőt hozzá kiegészítésként, de ez csak részben óvja a textilt. Kitűnő napvédelmet és UV szűrést biztosítanak kiváló ár/érték aránnyal párosulva. Ha Ön egyszerűbb napellenzőt keres, akkor ez a típus az ideális választás! Ez a típus igen közkedvelt, a leggyakrabban értékesített napellenző.

Féltokozott napellenzők

Másik csoportba tartoznak a féltokozott napellenzők. Ezt a típust olyan helyekre is érdemes felszerelni, ahol a napellenző már ki van téve az időjárás viszontagságainak. Becsukott állapotban a tengelyt illetve a textilt felülről egy alumínium szerkezettel védjük, ezt hívjuk félkazettás vagy más néven féltokozott kialakításnak. Ez a típus nagyobb védelmet nyújt a szerkezetnek. Ár-érték arányban a féltokozott napellenzők megközelítik a magasabb műszaki tartalommal rendelkező tokozott napellenzők árát, így érdemes mérlegelni ezt a döntésnél.

Tokozott napellenzők

A tokozott napellenzők jelenti az abszolút prémium minőséget a napellenzők között. Ebben az esetben, amikor becsukjuk a napellenzőt, a textil minden irányból védve van, egy rendkívül kecses, elegáns tokszerkezetet látunk mindössze. A tokozott vagy más néven kazettás napellenző a legbiztosabb védelemmel ellátott szerkezet, amelynek zárt tokja megvédi a napellenző textiljét és mechanikáját az időjárástól, kosztól, nedvességtől.

 

EGYEDI ÁRNYÉKOLÓK

Kérjen egyedi árnyékolót! Mi testre szabjuk az ügyfél igényei szerint. Találja ki a formát, mintát, színét és mi megvalósítjuk!

Legyen ez akár: Hinta tető, homokozó, íves fal stb.

Télikert-Pergola

Használja külső tereit időjárástól függetlenül! Elhúzható PVC és Bioklimatikus pergolák. Üvegpanel oldalfedések, személyre szabott extrák. Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Panovista

Textilárnyékolók üveg-üveg találkozású sarok nyílászárókhoz

A modern építészetben kedvelt hatalmas üvegfelületek alkalmazásánál többnyire szeretnénk a kilátás szabadságát, a csodálatos panorámát élvezni. Ilyenkor gondolnunk kell arra is, hogy bizony ezeket a nagy felületeket árnyékolni is kell, ha szeretnénk a belső tér komfortját megőrizni.

Forrás: Atenéd.hu

Slidefix

RENSON® ismételten divatdiktátorként lépett a piacra legújabb textilárnyékolójával, a vízszintes mozgatású ZIPzáras SLIDEFIX®-el. Az árnyékoló a mai építészeti trendek alapján előtérbe helyezte a minimalista stílust és az ún. “Láthatatlan építészet” irányvonalat. Ez az új, vízszintesen mozgatható innováció olyan szélálló árnyékolási megoldást jelent, mely ideális nagy nyílások, tolóajtók és sarokelemek alkalmazásánál.

A fejlesztés egyik meghatározó szempontja volt a szélesség kérdése. Egyedülálló módon, a Slidefix-el akár 8 méter széles nyílászárókat is árnyékolhatunk, egyoldali, egymással szembeni működtetéssel vagy sarokcsatlakozással.

Forrás: Atenád.hu